AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini dışarda görmek

Kahve falında kalbini dışarda görmek

Kahve falında kalbini dışarda görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, borçların kapanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbini dışarda gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Kahve falında kalbi dışarda görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında kalbini dışarda görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kalbi görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalbini dinlemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalbini dinlemek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbini eline almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir