AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kalbi görmek

Kahve falında tavuk kalbi görmek

Kahve falında tavuk kalbi görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kalbi gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında tavuk kalbi görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kalbinin durması görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında kalbine kurşun yemek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında kalbinden bıçaklandığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin kanadığını görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kalbi sökülmek ekonomik gücün çoğalacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir