AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kalbini dinlemek

Kahve falında birinin kalbini dinlemek

Kahve falında birinin kalbini dinlemek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yaşamın güzelliklerle dolacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini dinlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında kalbini dinlemek önündeki engelleri aşamayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin kalbini dinlemek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında kalbini sökmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi atmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi çarpmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbi çıkarmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak çok farklı bir kişi olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir