AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden ameliyat olmak

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok üzüntü duyulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Kahve falında kalbinden ameliyat olmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Kahve falında kalbinden ameliyat olduğunu görmek işin düzeltileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinin çok hızlı attığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi eline almak onlarla iyi geçim halinde olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek sağlık problemleri içinde olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında birinin kalbine dokunmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir