AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini dinlemek

Kahve falında kalbini dinlemek

Kahve falında kalbini dinlemek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, geniş rızık elde edeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbini dinlemek gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Kahve falında kalbini dinlemek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulur.

Kahve falında birinin kalbini dinlemek maddi kayıpların olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kalbi elinde görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi kalbine bıçak saplamak ekmeğinin verimli olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Kahve falında koyun kalbi görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalbine iğne batırmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kalbi dışarıda görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir