AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi atmak

Kahve falında kalbi atmak

Kahve falında kalbi atmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kısmetin açılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında kalbi atmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında kalbi atmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kalbini kesmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak ters giden durumların düzeltileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalettir.

Kahve falında kalbinden yaralanmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında kalbinden hasta olduğunu görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek önemli yerlere geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında kalbinin kanadığını görmek hayırlı haberler alınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir