AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi çarpmak

Kahve falında kalbi çarpmak

Kahve falında kalbi çarpmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, bir yere taşınmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi çarpmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kalbi çarpmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında burnunu çarpmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse çarpmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulur.

Kahve falında bir yere çarpmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir