AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını kestiğini görmek

Kahve falında birinin kafasını kestiğini görmek

Kahve falında birinin kafasını kestiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasını kestiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasını kestiğini görmek anne baba dualarının alınacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kolunu kestiğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında birine tırnak kestirmek anne babaya müjde verileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işarettir.

Kahve falında kadının saç kestirmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan kestiğini görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saç kestirmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir