Kahve falında birinin kafasında kan görmek

Kahve falında birinin kafasında kan görmek amaçlarına ulaşmaya, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasında kan gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Kahve falında kafasindan kan akmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kafada kan görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasından kan aktığını görmek bolluğun ve verimin de artacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasında kan görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında kan görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını kesmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir