AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında kan görmek

Kahve falında kafasında kan görmek

Kahve falında kafasında kan görmek kendisini iyi hissedeceğine, iyi konumlara geleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yıpranacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kafasında kan gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında kafasında kan görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında kafada kan görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasından kan aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kafasindan kan akmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kafasında kan görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kaplan kafası görmek eşlerinin kapanacağına, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir