Kahve falında kafada kan görmek

Kahve falında kafada kan görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada kan gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kafada kan görmek daha fazla başarı kazanılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasında kan görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kafasından kan aktığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasından kan aktığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kafasindan kan akmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafasında kan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir