AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında birinin iple boğulduğunu gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında iple boğulmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek kötü günlerin geride kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında iple boğulan birini görmek çaresiz hallere düşeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Kahve falında iple boğulduğunu görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ip merdiven çıkmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında ölüden ip almak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil örgü ipi görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir