AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple boğulan birini görmek

Kahve falında iple boğulan birini görmek

Kahve falında iple boğulan birini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında iple boğulan birini gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında iple boğulmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında iple boğulduğunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek olumsuz haberler alacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iple boğulan birini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten tutunmak sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ip yumağı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir