Kahve falında ölüden ip almak

Kahve falında ölüden ip almak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, borçlarının biteceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden ip almak gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinde ip görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden ip almak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Kahve falında ipe bağlı inek görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında iple uçmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip yakmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalettir.

Kahve falında elişi ipi görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ipe dizili altın görmek evlatlarının hayrını göreceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iple dantel görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir