AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple boğulmak

Kahve falında iple boğulmak

Kahve falında iple boğulmak takdir edileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok kötü günler geçireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında iple boğulmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında iple boğulmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iple boğulduğunu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple boğulan birini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında ipi çekmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir