AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin idrar yaptığını görmek

Kahve falında birinin idrar yaptığını görmek

Kahve falında birinin idrar yaptığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, aile içinde saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bardağa idrar yapmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil idrar yapmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrar tutmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar yapıldığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında idrar testi yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu renkli idrar görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir