AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, geçim derdi çekeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin idrar içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar içtiğini görmek mutlu olunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli idrar görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında idrarla oynamak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarda böcek görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli idrar yapmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta idrar görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir