AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar testi yapmak

Kahve falında idrar testi yapmak

Kahve falında idrar testi yapmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrar testi yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında idrar testi yapmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında idrar testi görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, elinin darlık görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar testi yaptırmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında hamile testi yapmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında testi yapmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hamilelik testi yapmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında testinin kırıldığını görmek kendisini yıpratacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında testi kırmak borçlarının kapacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir