AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa idrar yapmak

Kahve falında bardağa idrar yapmak

Kahve falında bardağa idrar yapmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında bardağa idrar yapmak hasta ise bakacağına, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde idrar görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar yapmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya idrar yapmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kazancında bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kaba idrar yapmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide idrar yapmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir