AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar tutmak

Kahve falında idrar tutmak

Kahve falında idrar tutmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, günbegün kötüleşeceğine, sıkıntıların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında idrar tutmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında idrarını tutmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette başkasının idrarını görmek işlere nazar değeceğine, sorunlarının birken beş olacağına delalettir.

Kahve falında idrar sıçramak geçineceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında altına idrar kaçırmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında idrar bulaşmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında idrarını tutamamak kazancının da artacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi idrar görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir