AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin içki aldığını görmek

Kahve falında birinin içki aldığını görmek

Kahve falında birinin içki aldığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında birinin içki aldığını gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Kahve falında birinin içki aldığını görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki satın aldığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesi kırmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında içki içmemek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmeye gitmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı içkili görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamileyken içki içmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir