AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı içkili görmek

Kahve falında babayı içkili görmek

Kahve falında babayı içkili görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, para ve zaman ayıracağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı içkili gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında babasıyla içki içmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında babayı içkili görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek ailesini kaybedeceğine, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı içkili görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Kahve falında babayla içki içmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını içkili görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında babasını içki içerken görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir