AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında hamile kadın duymak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu duymak çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin hamile olduğunu duymak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile duymak moral olarak çok iyi hissedeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir