AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak

Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak

Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, oldukça büyük başarılara, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi hamile duymak hileli bir işle karşılaşılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalacağını duymak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kaldığını duymak rahmete vesile olacak gelişmelere, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir