AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin halı aldığını görmek

Kahve falında birinin halı aldığını görmek

Kahve falında birinin halı aldığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kendi işinin patronu olunacağına, aksiliklerin aşılacağına, durgun giden işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin halı aldığını gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında birinin halı aldığını görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı satın aldığını görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında halı aldığını görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek sorunlarını bitireceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hırsızın halı aldığını görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan halı çırpmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende halı görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir