AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının halı aldığını görmek

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, makamının ve ününün artacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının halı aldığını gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Kahve falında halı aldığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında halı satın aldığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hırsızın halı aldığını görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin halı aldığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı yıkayanları görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında halıyı ıslak görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir