AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni halı aldığını görmek

Kahve falında yeni halı aldığını görmek

Kahve falında yeni halı aldığını görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, başının belaya girmeyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni halı aldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı aldığını görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hırsızın halı aldığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin halı aldığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında halı satın aldığını görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yeni halı sermek zarar göreceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni halı sermek bağının ve bahçesinin de artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir