AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı aldığını görmek

Kahve falında halı aldığını görmek

Kahve falında halı aldığını görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı aldığını gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında halı satın aldığını görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin halı aldığını görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı aldığını görmek içine fesat düşeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Kahve falında hırsızın halı aldığını görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında camiye halı sermek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı yıkayıp asmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir