AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında güvercini uçurmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin uçurmak tüm keyfinin kaçacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir