AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin uçurmak

Kahve falında güvercin uçurmak

Kahve falında güvercin uçurmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, patron koltuğuna geçeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin uçurmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, şansın yüze güleceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında uçan güvercin görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güvercinleri uçurmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercini uçurmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir