AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini uçurmak

Kahve falında güvercini uçurmak

Kahve falında güvercini uçurmak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında güvercini uçurmak gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek kudreti ve cesareti bulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinleri uçurmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin uçtuğunu görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin uçurmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini uçurmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir