AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin giysisini giymek

Kahve falında birinin giysisini giymek

Kahve falında birinin giysisini giymek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, işlerin günden güne açılacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin giysisini giymek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında güzel giysi giymek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, güzel bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi giysi giymek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı giysi giymek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin giysisini giymek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bol giysi giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın giysisi giymek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir