AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek sıkıntıya düşüreceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir