AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gelişmelerin olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sıkıntılı gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntılı görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sıkıntılı olduğunu görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sıkıntıda olduğunu görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, gereken sabrı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak kurulu düzeninin olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir