AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kimden akıl soracağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek imkânların günden güne azalacağına, mekân değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek kendi kabuğuna çekileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sıkıntılı olduğunu görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir