AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, helal ekmek yeneceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek çok büyük hayır duaları alacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında boş evi süpürmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ev süpürdüğünü görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulur.

Kahve falında ev süpürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev önünü süpürmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir