AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev önü süpürmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş evi süpürmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulur.

Kahve falında boş ev süpürmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, tövbe etmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir