AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ev süpürmek

Kahve falında boş ev süpürmek

Kahve falında boş ev süpürmek kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, küslüklerin biteceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında boş ev süpürmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında boş evi süpürmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş ev süpürmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evleri süpürmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde toz süpürmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında evı süpürmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir