AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin bollaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında evi süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek başa iş açacağına, daha çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evleri süpürmek hüsrana uğrayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde toz süpürmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu ev süpürmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek her türlü başarıyı elde edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir