AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ev süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ev süpürdüğünü görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin ev süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Kahve falında evde toprak süpürmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi süpürdüğünü görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak ev süpürmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

Kahve falında evı süpürmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ev süpürdüğünü görmek hem geleceğinin güzel olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde toz süpürmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir