AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir