AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde toprak süpürmek

Kahve falında evde toprak süpürmek

Kahve falında evde toprak süpürmek resmi bir göreve getirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde toprak süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında toprak ev süpürmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında evde toprak süpürmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında toprağı süpürmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak süpürdüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak yer süpürmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında toz toprak süpürmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında toprak süpürmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taş toprak süpürmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir