AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün kanadığını görmek

Kahve falında birinin yüzünün kanadığını görmek

Kahve falında birinin yüzünün kanadığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünün kanadığını görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün kanadığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün kanadığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında omzunun kanadığını görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kanadının olduğunu görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinin kanadığını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı akrep görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir