AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin düğünü görmek

Kahve falında birinin düğünü görmek

Kahve falında birinin düğünü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına, eşlerin ayrılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, dertlerinin unutulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düğünü gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında düğünde halay görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında oğluna düğün yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek düğünü olmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında düğüne geç kalmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir düğünde olmak yeteneklerini geliştirmeye, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında düğün pastası yemek gelecekte yüzünün güleceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde para takmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir