AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, başka alanlara yöneleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, büyük fırsatlar elde edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet düğün görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sünnet düğününe gittiğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir