AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna düğün yapmak

Kahve falında oğluna düğün yapmak

Kahve falında oğluna düğün yapmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, biraz dinleneceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, düzenli bir işe girileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında oğluna düğün yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğluna düğün yapmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun düğününü görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında amca oğlunun düğününü görmek müjdeli haberle geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak yükseleceğine, atılım yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında düğün makyajı yapmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir