AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir düğünde olmak

Kahve falında bir düğünde olmak

Kahve falında bir düğünde olmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir düğünde olmak gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında akrabanın düğününü görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düğün davetiyesi aldığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında düğününde oynadığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün tatlısı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin düğününü görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin düğünü olduğunu görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün zarfı görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir