AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişini kırmak

Kahve falında birinin dişini kırmak

Kahve falında birinin dişini kırmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dişini kırmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek dişi kırmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişini kırmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini kırmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dişini kırmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişi kırmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Kahve falında kendi dişini kırmak işinde zarar edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan dişi kırmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir