AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dişi kırmak

Kahve falında yılan dişi kırmak

Kahve falında yılan dişi kırmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında yılan dişi kırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Kahve falında yılanın dişini kırmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yılan dişi kırmak hayıflanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek dişini kırmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin dişini kırmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişini kırmak çok büyük adımlar atacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini kırmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir