AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dişini kırmak

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sorunlarını çözeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında köpek dişi kırmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişini kırmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişi kırmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi dişini kırmak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişini kırmak hedeflerini gerçekleştireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulur.

Kahve falında başkasının dişini kırmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir